News

KLC Postnatal Care Telah Rasmi Dibuka

KLC Postnatal Care (KLC Confinement Sdn Bhd) telah rasmi dibuka pada 4 November!
Dalam menyambut pelancaran ini, tawaran istimewa disediakan dengan pakej asas dari harga asal RM19,880 hingga RM30,880, ditawarkan dengan diskaun RM17,880 hingga RM25,880; manakala pakej premium dari harga asal RM20,880 hingga RM34,880, ditawarkan dengan diskaun RM18,880 hingga RM29,880.
Pengarah KLC Postnatal Care, Chai Woon Qin, menyatakan bahawa tarikh akhir untuk tempahan pakej diskaun adalah pada 11 November 2023, dan tempat adalah terhad, jadi pelanggan yang berminat digalakkan untuk menghubungi secepat mungkin.
” KLC Postnatal Care menyediakan perkhidmatan penjagaan selepas bersalin 24 jam, sepanjang tahun.”
KLC Postnatal Care mempunyai 5 tingkat dan ia terletak di corner lot dengan keluasan lebih kurang 18,000 kaki persegi. Tingkat G dan tingkat satu adalah kawasan penerimaan dan dapur, tingkat dua adalah bilik bayi, tingkat tiga adalah dewan serbaguna (termasuk yoga, sukan, rekreasi, dan kursus pendidikan), tingkat empat adalah tempat pemulihan selepas bersalin, pengetatan dasar pelvis, dan ruang penjagaan, manakala tingkat lima adalah bilik VIP peribadi, yang menawarkan pembelajaran individu.
KLC Postnatal Care terletak berdekatan dengan jalan besar dengan kemudahan pengangkutan yang mudah, tempat letak kereta yang mencukupi, dan keselamatan yang baik. Ia sesuai untuk menjadi pusat penjagaan selepas bersalin, dengan kawasan perumahan dan perniagaan berhampiran.
“Penubuhan pusat ini bertujuan untuk memenuhi permintaan dalam era baru ini, dengan harapan ibu-ibu baru boleh berinteraksi, berehat, dan bersantai semasa tempoh berpantang. Pusat ini menggunakan teknologi sains dan peralatan terkini serta produk penjagaan profesional dan pemakanan yang menyeluruh untuk menjaga ibu dan bayi.”
Beliau berkata ibu-ibu akan menikmati pelbagai hidangan harian termasuk hidangan tempatan, Cina, Barat, Korea, dan Itali.
“Pusat ini tidak menyediakan hidangan daging khinzir, dan kami mengalu-alukan ibu-ibu beragama Islam datang ke sini untuk berpantang dan mendapatkan perkhidmatan penjagaan selepas bersalin.”
Beliau menekankan bahawa pusat ini direka mengikuti model perkhidmatan hotel, dengan 23 bilik suite yang mempunyai tandas peribadi. Bilik-bilik ini adalah dalam pelbagai saiz dari 270 hingga 590 kaki persegi, termasuk bilik biasa dan bilik mewah. Setiap bilik dilengkapi dengan meja kecil dan televisyen untuk keselesaan lawatan keluarga, dan suami boleh menginap bersama isteri tanpa bayaran selama 28 hari.
“Jika ibu membeli pakej asas, mereka boleh menginap di bilik suite pusat selama 28 hari, dengan 5 hidangan sehari, menjaga ibu dan bayi sepanjang hari. Ibu boleh berkongsi bilik dengan bayi mereka atau memilih untuk meletakkan bayi di bilik bayi untuk penjagaan 24 jam. Tentu saja, ibu boleh mengunjungi bayi mereka di bilik bayi pada bila-bila masa.”
Pasukan penjagaan profesional termasuk pakar pemakanan yang berkhidmat sepanjang hari dan menyediakan menu disusun (Nutritionist Crafted Menu) dan penjagaan pemulihan kesihatan berpantang, serta urutan badan yang disesuaikan (TANAMERA WELLNESS).
Beliau berkata pusat ini berjanji untuk memberikan penjagaan profesional untuk bayi yang baru lahir, dan juga aktiviti berpantang, pendidikan, penambahbaikan kemudahan keselamatan, dan peranti kawalan keselamatan yang terkini.
“Pasukan jururawat kami mempunyai kelayakan APC, dan rakan kongsi kami Tanamera adalah jenama penjagaan yang popular dan diiktiraf di pasaran.”
Hubungi / Tempah: 03-78875932 / 03-78878872 (10 PAGI – 6 PETANG)
LAMAN WEB: www.klcpostnatalcare.com / enquiry@klcpostnatalcare.com
FB:KLC Postnatal Care 满月阁月子中心

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:News